Vi är leverantör av tjänsten Stöd & Matchning.  Tjänsten är till för dig som är arbetslös och behöver stöd när du söker arbete. Det är Arbetsförmedlingen som beslutar om du kan ta del av tjänsten och du väljer själv vilket företag som ska stötta dig.  Normalt så träffas vi under tre månader.

 

Varför KG Konsult?
Vi kan matchning! Din kompetens, motivation och förmåga blir vår vägvisare. Med vår kunskap och stora nätverk stöttar vi dig. I våra nätverk har vi företag, organisationer, skolor, föreningar m fl. Utifrån dina behov coachar vi dig och vi är med dig på hela resan mot ditt mål. Tillsammans ser vi till att få det viktiga gjort!

Vi har arbetat som jobbcoacher, etableringslotsar, drivit utvecklingsprogram för företagare, arbetat som chefer, gjort rekrytering mm. Vi vet hur arbetsgivare tänker när de ska anställa. Vi samarbetar också med folkhögskolor för dig som vill fortsätta dina studier. Vi har kontakter med arbetsgivare inom många olika yrkesbranscher. Vi kan därför stötta sig oavsett vilken bransch du vill arbeta inom.

Vi tror att inget är omöjligt men att resan kan ta olika lång tid beroende på var du startar och vart du vill. Vi tänker att det man drömmer om faktiskt kan bli sant. Vi hjälper dig att hitta vägen för att starta din personliga resa mot just ditt mål. Vi arbetar mycket individuellt.

Vi är inget stort företag. Det gör oss mer personliga och snabba. Vi finns bara lokalt här i sydöstra Skåne

 

Vad får du hjälp med?
Du får hjälp att ta fram en personlig plan. Tillsammans gör vi en kartläggning av din kompetens, erfarenheter och önskan som ligger till grund för planen.

Vi har en stor verktygslåda att plocka ur för att på bästa sätt stötta dig.  Det kan exempelvis vara praktisk hjälp att få till ett riktigt bra CV, träna inför en anställningsintervju, söka jobb på nätet mm. Vi kan också se till att du får göra studiebesök på arbetsplatser och skolor. I vissa fall kanske det är aktuellt med praktik hos en arbetsgivare. Du deltar också i olika workshops och seminarier i kombination med enskilda samtal. Mellan våra träffar gör du eget arbete. Med vår studievägledare kan vi också hjälpa dig att hitta rätt väg om du vill studera.

 

Vilka är KG Konsult?
Om du väljer KG Konsult så möter du Katarina och Gunnel. Dessutom får du träffa en studievägledare. Vår samlade kompetens och nätverk är vår styrka. Vid behov kan du få träffa personer som har olika expertkunskaper, allt för att stötta dig att nå ditt mål.

Vår styrka är också att vi är kreativa och tänker lite utanför boxen. Vi gillar problemlösning och tror att det mesta faktiskt går att lösa – och så gillar vi att se människor utvecklas.

Läs mer om Katarina och Gunnel.

 

Kontakta oss

Så här når du oss om du vill fråga om något:

Katarina Bruning, 0702075006

Gunnel Ottersten, 0705370954

stod@kgkonsult.se

Du hittar oss på Lilla Norregatan 9. I dessa tider vill vi att du tar kontakt med oss på telefon om du har frågor.