Hänt i veckan! #17

Vilken vecka, blev inte alls om vi hade tänkt oss men den slutade bra.

Vi börjar med det roliga – en av våra deltagare har varit på en anställningsintervju igår och det verkar väldigt lovande. Vi håller tummar och tår att det blir jobb inom kort.

Veckan har varit full med träffar med våra deltagare i Stöd & Matchning. Alla är så positiva och engagerade i sitt arbete med att hitta ett nytt jobb. Vi har också hälsat några nya deltagare välkomna till oss. De jobbar redan för fullt med CV och brev och en deltagare har redan besökt arbetsgivare, bra start på den första vecka.

 

believe-in-yourself

 

De som är nya hos oss och ska arbeta med sitt CV brukar få göra en positivitetsövning. Exakt hur den går till tänker vi inte berätta med den går ut på att vara snäll mot sig själv och se sina styrkor, en boost av självförtroendet helt enkelt. Att söka jobb är ett hårt arbete och all bra input som man kan få är viktigt. Nästa vecka fortsätter vi att stötta och att hitta nya vägar till jobb.


Så det tråkiga
Den här veckan skulle vi ha genomfört del 2 den på seminariet ” Nya perspektiv med kultur. Näringsliv och kultur gifter sig?!” Tyvärr var vi tvungna att ställa in pga av sjukdom, har vi inte behövt göra någon gång tidigare. Det ska väl vara första gången för allt även om det här inte alls var en rolig erfarenhet. Nu hoppas vi kunna genomföra del 2 inom ett par veckor och vi hoppas att du som anmält dig tidigare kan komma denna gång. Du som är nyfiken och vill delta välkommen med din anmälan, vi kommer strax med ett nytt datum.

Vi avrundar den här veckan dessa ord,  inte helt ospännande!

Om du fortsätter att göra det du redan gjort,
kommer du fortsätta att få det du 
redan har.

Trevlig helg,
Katarina & Gunnel