Aktuellt hos KG

Nu var det länge sedan vi berättade om vad som händer hos oss. Vi och våra deltagare jobbar som vanligt på med att hitta vägar in på arbetsmarknaden och ibland känns det oerhört trångt i portgången. Det är inte helt ovanligt att man trängs med 200 – 350 andra personer om ETT och samma jobb. Klart det är tufft men vi på KG jobbar med att stötta, hålla humöret uppe och se till att man inte tappar självförtroende så man kan fortsätta vara där ute och konkurrera om jobben.

Just nu har vi deltagare som söker arbete inom butik, lager, lokalvård, busstransport, ekonomi, administration mm. Hör av dig om du vill vara med och hjälpa till och öppna dörren till arbetsmarknaden för personer som står redo att börja jobba omgående.

NYA DELTAGARE TILL KG
Vi är glada att det hela tiden kommer nya deltagare som ger oss förtroendet och vill få det viktiga gjort tillsammans med oss. Den här veckan hälsade vi tre nya deltagare välkomna och vi har ytterligare sex deltagare på ingång om drygt en vecka.

ÖPPET HUS PÅ TISDAGAR
Varje tisdag kl 13–14 är du som ska välja leverantör för Stöd & Matchning välkommen att komma förbi och hälsa på oss. Vi bjuder på fika. Du som är nyfiken på oss eller vill komma förbi och säga hej är självklart också hjärtligt välkommen. Du hittar oss på Lilla Norregatan 9 i Ystad. Vi sitter i samma hus som Ystads Allehanda och delar lokaler med Skurups Folkhögskola. Ring Katarina, 0702075006, om du inte hittar.

fika-kg